Valdags!

image

Chokladbollar och diplom för Fredrik och Malin!

image

Bussarna är alltid lite lätt fulla..

image

Och i skolan var vi denna veckan också 😊

image

Valbussen (som pumpar musik på högsta nivå!)

image

Brian och Joshua från barnhemmet

image

Hela ligan!

image

Mera skola!

image

Mera skola!

image

Mera skola!

Jahapp swish sa det så hade det gått ytterligare en vecka! Vi var faktiskt ett väldigt litet gäng som gick till skolan och barnhemmet denna veckan. Tre stycken åkte iväg på safari mellan torsdag – söndag + att Malin och Fredrik var iväg och klättrade Kilimanjaro mellan måndag – fredag, så som sagt vi var ett litet svenskgäng som höll oss på hemmafronten.

Det var två slagna hjältar som kom tillbaka från Kilimanjaro på fredagen, Malin hade spräckt läppen och Fredrik såg ut som han skulle gå av, av trötthet. Det hade tydligen varit vidrigt jobbigt men utsikten hade gjort det värt det. Men så bra gjort av dom att dom klarade det! Vi andra tre kände oss dock nöjda med bilder på denna strapats. 😎 Vi överraskade med diplom och chokladbollar – och smaken även denna gång blev väl kanske inte helt som hemma men men en liten touch blev det i alla fall. 😋 Dom blev glada och vi var glada att dom kom hem igen!

Sen har det ju även varit val här. Eller om jag har fattat det rätt så avgörs vem som blir president först imorgon, i söndags valdes dom som ska styra för olika områden i landet fram. Mr Collins (som vi bor hos) har ju ställt upp och han vann faktiskt! Så i söndags natt var det minst sagt livat utanför huset, dom verkar ha haft det riktigt kul. Skolan var till och med inställd på måndagen p.g.a. detta valet så alla gick som riktigt all in (utom vi som sov då hehe).

Ja annars har vi tagit oss in till Moshi och tittat runt och som vanligt är det många på bussarna. Har hänt mer än en gång att okända lämnat över sina påsar i mitt knä om dom har för mycket i händerna. Så är man inte varm och svettig innan en bussfärd är man det med all säkerhet efter.

Och tack alla som skänkte pengar till barnhemmet, pärlor är ni! 👏🏻💜Det räckte till ett nytt tak så det ska stå klart runt den 20e november. Bilder kommer så fort det står klart!😊

Sen tror jag inte det var så mycket mer för denna gången. Ha de bäst! 😊

 

En reaktion på “Valdags!

  1. Barbro lindbom

    Hej och tack för att vi får ta del av dina upplevelser som verkar vara positiva helt igenom , värmen kanske inte är det bästa men går tydligen att härda ut med.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *