Det är dags för fredagsmys

image

Att tvätta här skapar muskler på ett helt annat sätt än hemma ??

image

Kompisarna i klassen

image

Och min nya kompis!

image

Tacoförberedelser?

Idag är det som bekant fredag och därför tänkte vi bjuda familjen på äkta fredagsmys och därför tacos! Så idag innan skolan fick vi gå till slaktaren och beställa kött som vi sedan fick mala. Brödet fick bakas utomhus (av delar ur familjen?) över eld och sedan fick vi åka in till marknaden i moshi för att handla frukt och grönsakerna så kanske inte precis likadant som hemma på Ica…  Men när det sedan var klart efter denna dag av förberedelser och vi satt och åt ute under stjärnhimmel smakade det allt riktigt bra!

Att allt blir något av ett projekt fick man även erfara igår när det var dags att tvätta. Jag och matilda satt ute och skrubbade kläder och det blir en helt annan grej än att sätta på tvättmaskinen, om inte annat känns det helt annat i armarna .. Så där satt vi och skrubbade så gott det gick (dock blev det kanske inte skinande rent för vattnet var iskallt men men lite skit rensar magen).

Ja sen har det väl inte hänt alltför mycket nytt. Är i skolan och leker och bär runt barn!?

Men nu säger jag god natt och imorgon blir det masaiby för hela slanten!

 

 

2 reaktion på “Det är dags för fredagsmys

 1. Eva lundgren

  Ser fram mot rapport från masajbyn! Bilden från tvätten har tyvärr inte kommit! Bättre lycka nästa gång! Kram moster ??

  Svara
  1. josefinalinnea Inläggsförfattare

   Oj den hade visst inte kommit upp nej men försökte igen så hoppas det funkar nu! ? kramar!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *